Tandartsenpraktijk Tandgaaf en Tandtechnisch lab Tandkunst uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group geworden.Tandartsenpraktijk Tandgaaf en Tandtechnisch lab Tandkunst uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group geworden.
Tandartsenpraktijk Tandgaaf en Tandtechnisch lab Tandkunst uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group geworden.

Tandgaaf en Tandkunst per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group.

Tandartsenpraktijk Tandgaaf en Tandtechnisch lab Tandkunst uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group geworden.

Sinds 2016 is Tandgaaf gevestigd in Het Klein Arsenaal.  Dit gebouw (gebouwd 1787) was oorspronkelijk een munitie depot.  In 1889 vond de eerste verbouwing plaats waarna hetdienst deed als kazerne.

Eind 2015 is het Arsenaal verbouwd tot zorgcentrum en hebben diverse zorgverleners zich er gevestigd. Naast Tandgaaf, zijn dat o.a. een polikliniek voor kaakchirurgie, de huid en laserkliniek en een praktijk voor Verloskunde. Ook het prothese laboratorium (Tandkunst) en een kroon- en brugwerk laboratorium (Tandvorm) zijn er gevestigd. Dat maakt een optimale samenwerking tussen tandarts en tandtechnieker mogelijk.  In het Klein Arsenaal vindt je alle specialisaties van Tandgaaf onder één dak.

Vorige Volgende
Nieuwe website Denteam Group

Welkom op de nieuwe site

Denteam Group is altijd in beweging. Bezoek onze website geregeld voor het laatste nieuws of volg ons op LinkedIn.

Lees verder
Sandra

Nieuwe CEO Denteam Group

Met genoegen kunnen we meedelen dat Sandra Schatorie door de Board of Directors is benoemd tot CEO van Denteam Group.

Lees verder
Willemsplein 6

Unieke samenwerking tandartspraktijken

Op 22 februari jl. heeft Tandartsenpraktijk Willemsplein haar deuren geopend in het Hoge Erasmus Offices in Rotterdam.

Lees verder
Schermafbeelding 2022-05-31 om 08.42.50

Welkom SYREC Tandartsen Amsterdam 

Met ingang van 6 mei is SYREC Tandartsen uit Amsterdam onderdeel geworden van Denteam. We heten het hele team van harte welkom!

Lees verder
dentalexpo_promobanner

Welkom bij Denteam Group op Dental Expo

Vakbeurs Dental Expo is 27,28 en 29 oktober 2022 in de RAI. We ontmoeten je graag op stand A130.

Lees verder

Wat goed is blijft

Kies je voor Denteam Group, dan kies je voor kwaliteit, continuïteit én identiteit. Maar vooral ook voor het behoud van alles wat goed is in je praktijk. Jij krijgt meer tijd voor jezelf, terwijl er voor je team en patiënten niets verandert. Juist dat maakt samenwerken met Denteam Group zo aantrekkelijk.