Denteam Group ontzorgt

Human Resources

Human Resources

Je personeel is misschien wel je belangrijkste bedrijfskapitaal en je wilt graag alles goed voor je team regelen. Denteam Group ontzorgt door de volledige personeels- en salarisadministratie over te nemen. Van arbeidscontracten tot functioneringsbeleid en van personeelsontwikkeling tot het werven van nieuwe medewerkers. We ondersteunen de praktijk op het gebied van alle Human Resources onderwerpen.

financiën

Financiën

Continu inzicht in actuele cijfers is essentieel voor een gezonde praktijkvoering. Want alleen dan kun je tijdig bijsturen, investeren of juist even pas op de plaats maken. Denteam Group ontzorgt, door alle aspecten van je financiële administratie en financiële bedrijfsvoering over te nemen. Ervaren financieel experts verwerken inkoopfacturen en verrichten betalingen. Daarnaast maken ze maandrapportages en stellen ze de jaarrekening op.

24

Marketing

Het behoud van de identiteit van je praktijk is heel belangrijk voor je. Na de overname garanderen we dan ook, dat de naam en de look & feel van jouw praktijk blijven zoals ze zijn. Denteam Group ontzorgt, door al jouw marketingactiviteiten te centraliseren en te stroomlijnen. Onze marketeers zorgen indien nodig voor spraakmakende campagnes, zowel online als offline, die passen bij de manier waarop je altijd al communiceerde. Op het juiste moment, met de juiste middelen en in de juiste media.

Kennismaken?

In de zoektocht naar de beste overnamepartner voor je praktijk, wil je graag volop keuzevrijheid. Denteam Group biedt dat. Hoe we dat doen vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek. Om kennis te maken en te kijken of het klikt. Geheel vrijblijvend uiteraard. Zullen we een afspraak maken?