1. Kennismakingsgesprek

Aangenaam kennismaken. We bekijken samen of het klikt en of we wat voor elkaar kunnen betekenen. We zijn benieuwd naar je praktijk en je team. En we horen graag hoe jij de toekomst voor je ziet.

 

2. Informatieverstrekking

Je ziet een overname door Denteam Group wel zitten. We praten graag verder en vragen je initiële informatie aan te leveren. We maken een analyse van je cijfers en kijken welke mogelijkheden er zijn.

 

3. Bieding

Op basis van je cijfers en alle informatie die we van je hebben ontvangen, doen we je een voorstel. Je ontvangt een op maat gemaakte bieding van Denteam Group.

Waarna je uiteraard voldoende tijd hebt om deze te bekijken en te beoordelen. Vervolgens gaan we graag nogmaals met je in gesprek om ons voorstel toe te lichten en te kijken of we elkaar kunnen vinden in het voorstel.

 

4. Intentieverklaring

Indien we van beiden kanten hebben besloten om te gaan samenwerken, stellen we een intentieverklaring op.

 

5. Due Diligence onderzoek

We schakelen externe partijen in voor een uitgebreid Due Diligence-onderzoek. Bij het onderzoek worden de financiële, fiscale en juridische aspecten van je onderneming onder de loep genomen.

Indien het Due Diligence onderzoek succesvol is afgerond, zal het koopcontract opgesteld worden.
Na ondertekening wordt de aanvraag bij de NZa ingediend. Deze dienen goedkeuring aan de transactie te geven.

 

6. Closing

Alle stappen zijn doorlopen en het moment is daar. De koopovereenkomst is getekend en de notaris heeft de transactie bekrachtigd.

 • Denteam team Amsterdam

  De beste keuze voor ons team

  Gelijkwaardig partnerschip; voor Mike Kesseler en Dideric Lock stond dat centraal in hun zoektocht naar een overnamekandidaat voor hun praktijk voor tandheelkunde en implantologie in Amsterdam. ‘Geen gedwongen formats en geen andere manier van werken, maar de zekerheid dat de kwaliteit en continuïteit geborgd zouden zijn. Voor onze patiënten én voor ons team.’

  Lees verder
 • 2022-Denteam Middelharnis-1152022-Denteam Middelharnis-11

  Kiezen voor wat je het liefste doet

  Je praktijk verkopen aan Denteam Group betekent niet dat je verplicht wordt gas terug te nemen en je je tijd alleen nog maar op de golfbaan doorbrengt. Dat is ook niets voor Joline Dogterom, al slaat ze graag een balletje. ‘Ik vind ondernemen veel te leuk en die ruimte krijg ik volop. Ik heb nu zelfs twee banen, tandarts en klinisch directeur bij Denteam Group.’

  Lees verder
 • Hans Peter Kremer

  Zet je patiënten altijd op één

  Hans Peter Kremer werkt als zelfstandig tandarts bij Mondzorg Dogterom in Middelharnis. Een praktijk die in januari 2022 werd overgenomen door Denteam Group. Hans Peter verkocht zijn eigen praktijk zelf een aantal jaren geleden aan een groep met meerdere mondzorgpraktijken. ‘Voor mijn patiënten was dat niet de beste keuze’.

  Lees verder