Ontmoet Denteam GroupOntmoet Denteam Group

Aangenaam kennismaken

Denteam Group werd opgericht door twee bevlogen tandarts-ondernemers met een gedeelde visie over marktwerking en ketenvorming in de tandheelkunde. Beiden hadden twee tandartspraktijken van vergelijkbare grootte en besloten in 2013 hun krachten te bundelen. Een keten van vier praktijken was geboren met achter de schermen een compacte en slagvaardige serviceorganisatie die de praktijken ontzorgde op het gebied van HR, Financiën en Marketing. Medio 2016 was het tijd voor een volgende stap.  

In 2020 sprak een nieuw managementteam de ambitie uit om in Nederland verder te groeien. Niet alleen in omvang, maar vooral ook in professionalisering van de organisatie en de processen. Deze ambitie verdiende een nieuwe naam: Denteam Group. Een samenvoeging van Dental + Team. Vanuit het Denteam Servicecenter geven we sindsdien optimale ondersteuning aan de teams in de praktijken, opdat zij de beste zorg kunnen leveren. We gaan daarbij op verantwoorde wijze om met onze middelen, waarbij de ondersteunende diensten klaar staan voor van de mensen op de werkvloer en niet andersom. Zo bouwen we met elkaar aan een organisatie van betekenis, zowel nu als in de toekomst.

Onze kernwaarden

vertrouwen

Vertrouwen

empathy (1)

Empathie

verbinding

Verbinding

verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid

ondernemerschap

Ondernemerschap

Dit is onze kracht

23

De vrijheid om te kiezen…

Denteam Group is een ervaren en snelgroeiende serviceorganisatie die (oud)eigenaren van tandheelkundige praktijken de vrijheid biedt om te kiezen voor zichzelf, hun team en hun patiënten. Met als doel dat praktijken de best mogelijke zorg kunnen blijven geven aan hun patiënten.

missie

… voor kwaliteit, continuïteit en identiteit

Denteam Group bouwt aan de kwaliteit, continuïteit en het behoud van identiteit van praktijken die overgenomen worden. Dat doen we op een ondernemende, transparante, persoonlijke, verbindende en verantwoordelijke wijze, waarbij ontzorgen en faciliteren centraal staan.

Onze merken

Denteam Group is de serviceorganisatie van ruim 25 tandheelkundige praktijken, een kliniek, tandtechnisch laboratoria en een cosmetisch label. Klik op logo’s en maak kennis met onze vier businesslines of ga naar de kaart met alle locaties.

Logo DenteamLogo CDCDenteam Labs logoLogo restyle your smile

Maak kennis met ons team

Sandra Schatorie

Sandra Schatorie

CEO

Frank_Banning3

Frank Banning

COO

Joris_Vugs

Joris Vugs

Finance Director

Joline Dogterom

Joline Dogterom

Klinisch directeur

Linda van de Haar

Linda van de Haar

Integratiemanager

Barbara van Bilsen

Barbara van Bilsen

HR Manager

Helena

Helena te Velde

Kwaliteitsmanager

Werken bij Denteam Group?

Als je kiest voor een carrière bij Denteam Group, dan kies je niet alleen voor een mooie baan, maar ook voor volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Als mens én in je vakgebied. Iets voor jou?