Ontmoet Denteam Group

Aangenaam kennismaken

Over Denteam Group

Denteam Group bestaat uit tandartspraktijken, mondzorgklinieken en tandtechnische laboratoria door heel Nederland. Daarnaast hebben we een serviceorganisatie die praktijken ondersteunt op het gebied van HR, financiën en marketing.

Denteam Group is ontstaan door de overname van een kliniek in het zuiden van Nederland en de overname van een achttal praktijken in het Westen en Oosten van het land. Vervolgens groeide de groep nog verder door overnames van diverse tandheelkundige ondernemingen. Om deze groei te faciliteren is er een serviceorganisatie opgezet op het gebied van HR, financiën en marketing.

Onze kernwaarden

vertrouwen

Samenwerken

empathy (1)

Mensgericht

verbinding

Integer

verantwoordelijkheid

Lerende Organisatie

ondernemerschap

Eigenaarschap

Dit is onze kracht

Smile_backgroundlogo

Missie

Wij bouwen aan een bedrijf waar je plezier beleeft door elkaar te inspireren, faciliteren en begeleiden waardoor de patiënt zorgeloos de beste mondzorg ervaart.

23

De vrijheid om te kiezen…

Denteam Group is een ervaren en snelgroeiende serviceorganisatie die (oud)eigenaren van tandheelkundige praktijken de vrijheid biedt om te kiezen voor zichzelf, hun team en hun patiënten. Met als doel dat praktijken de best mogelijke zorg kunnen blijven geven aan hun patiënten.

missie

… voor kwaliteit, continuïteit en identiteit

Denteam Group bouwt aan de kwaliteit, continuïteit en het behoud van identiteit van praktijken die overgenomen worden. Dat doen we op een ondernemende, transparante, persoonlijke, verbindende en verantwoordelijke wijze, waarbij ontzorgen en faciliteren centraal staan.

Onze merken

Denteam Group is de serviceorganisatie van ruim 25 tandheelkundige praktijken, een kliniek, tandtechnisch laboratoria en een cosmetisch label. Klik op logo’s en maak kennis met onze vier businesslines of ga naar de kaart met alle locaties.

Logo DenteamLogo CDCDenteam Labs logoLogo restyle your smile

Maak kennis met ons team

Sandra Schatorie

Sandra Schatorie

CEO

Frank_Banning3

Frank Banning

COO

Joris_Vugs

Joris Vugs

Finance Director

Linda van de Haar

Linda van de Haar

Integratiemanager

Barbara van Bilsen

Barbara van Bilsen

HR Manager

Helena

Helena te Velde

Kwaliteitsmanager

Werken bij Denteam Group?

Als je kiest voor een carrière bij Denteam Group, dan kies je niet alleen voor een mooie baan, maar ook voor volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Als mens én in je vakgebied. Iets voor jou?