Vacatures Denteam GroupVacatures Denteam Group

Kom jij ons versterken?

Operationeel Manager

Jouw opdracht

Het is jouw opdracht om te zorgen voor een perfect werkende operatie. Een productieve, resultaatgerichte en kwalitatieve bedrijfsvoering staat hierbij centraal. Met jouw commerciële én mensgerichte instelling kijk je kritisch naar processen, systemen en werkwijzen. Altijd met de korte en lange termijn resultaten in je achterhoofd.

Na 1 jaar typeert jouw team zich als strategisch, data driven en bovenal gelukkig. Door jouw begeleiding zijn de managers in staat praktijken efficiënt te managen. Het resultaat? Blijvende verbetering van productiviteit, rentabiliteit en hoge patiënttevredenheid. Zo lever jij een bijdrage aan de hoge groeiambities van Denteam en zijn aandeelhouders.

Ambitie

Denteam staat voor de beste zorg en gelukkige medewerkers! Denteam neemt tandartspraktijken door heel Nederland over en ontzorgt op het gebied van HR, Finance en Marketing. Zo kunnen de praktijken zich volledig focussen op de beste zorg voor de patiënt. De mondzorg is namelijk een essentieel onderdeel van de gezondheid van de mens. Het is de ambitie van Denteam om ervoor te zorgen dat deze mondzorg betaalbaar blijft, rendabel is en dat met een hoge kwaliteit. Het doel? In 2025 door zowel patiënt als praktijk beoordeeld worden als een 9+ organisatie.

Cultuur

SMILE. De kernwaarden van Denteam zijn helder: samenwerken, mensgericht, integer, lerende organisatie en eigenaarschap. Mooie woorden die ook echt geleefd worden binnen de organisatie. Denteam is een platte organisatie waar snel beslissingen worden genomen. Je vindt hier het beste van twee werelden: maatschappelijke impact en commerciële drive. Het is een team van aanpakkers, maar wel samen. Bij deze jonge organisatie worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, is er een eigen Denteam app waar iedereen op de hoogte blijft en worden successen gevierd!

Groei

Binnen deze rol kan je jouw ondernemerschap nog verder ontwikkelen! Je bezoekt verschillende type praktijken en hebt niet te maken met een ‘standaard keten’. Uit iedere praktijk haal jij belangrijke en bruikbare informatie. Informatie die je gebruikt voor het verder professionaliseren van de operatie, maar zeker ook voor je eigen ontwikkeling. Van nature ben jij al een verbindende persoonlijkheid, maar deze rol gaat jou helpen deze skill nog beter te maken. Denteam heeft groeiambities en dit biedt volop kansen. Je wordt verantwoordelijk voor 12 praktijken, maar uiteraard groeit jouw rol mee met de organisatie.

Voorwaarden

Check jij in op de groeiambities van Denteam? En ben je die ondernemer met passie voor mensen en commercie? Dan biedt Denteam jou uiteraard alle tools die je nodig hebt om iedere dag met een SMILE naar je werk te gaan. Zo bouw je maximaal 3 extra vakantiedagen op als je niet ziek bent en is er een uitstekende pensioenregeling.

Wij bieden

Salaris €54-68K
Max. 15% bonus
25 vakantiedagen
32-40 uur
Fitness voordeel
Auto van de zaak

Wij vragen

5 jaar management ervaring
Hbo werk- en denkniveau
Resultaatgericht
Coachend
Leiderschap

Solliciteren?

Past deze vacature bij jouw motivatie? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je een vraag of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Carlijn of Vivanne.

Solliciteer direct!

 

Mobiel: +31 6 5468 6255

Telefoon: +31 88 6070100

 

Mobiel: +31 6 1320 2654

Telefoon: +31 88 6070100

____________________________________________________________

Interesse in een open sollicitatie?

Stuur ons je sollicitatie via werkenbij@denteamgroup.nl