tandartspraktijk overname

Samenwerken met Denteam Group

Je praktijk in deskundige handen

Denteam Group gelooft in de kracht van samen bij een tandartspraktijk overname. Samen werken aan het succes van je praktijk, samen investeren in de beste tandheelkundige zorg voor je patiënten en samen het beste uit je team halen. Dat doen we met respect voor wat jij als ondernemer in de mondzorg door de jaren heen hebt opgebouwd. Op een open en transparante wijze gaan we het gesprek aan en bekijken we samen welke vorm van samenwerken het beste bij jou past.

Kies je voor Denteam Group, dan kies je voor kwaliteit, continuïteit én identiteit. Dus geen gedwongen format, maar jouw praktijk zoals die altijd al was. Volledig ontzorgd, zodat jij meer tijd voor jezelf krijgt doordat je de last van de praktijkorganisatie kunt afstoten. Je medewerkers kunnen ondertussen blijven doen waar ze de allerbesten in zijn. Op een manier die je patiënten gewend zijn. Wij vinden namelijk dat echt goede mondzorg vertrouwd en persoonlijk moet zijn.

Wat goed is dat blijft

Je hebt een prachtige praktijk opgebouwd. Je hebt geïnvesteerd in topkwaliteit mondzorg, je bent trots op je team en je geniet van het contact met je patiënten. Maar dan komt er een moment dat je anders wilt. Een stapje terug. Stoppen, of nog een paar jaar zorgeloos doorwerken zonder je druk te hoeven maken over het reilen en zeilen van je praktijk. Je staat overal voor open, zolang de goede naam, de eigenheid en de continuïteit van je praktijk maar gewaarborgd blijven. Denteam Group maakt het mogelijk. Met de overname van je tandartspraktijk verandert er zo min mogelijk. Alleen krijg jij veel meer tijd voor jezelf, indien je daarvoor kiest. En blijf je toch betrokken bij je praktijk. Wat goed is blijft.

tandartspraktijk overname

 

Ervaringen

 • Denteam team Amsterdam

  De beste keuze voor ons team

  Gelijkwaardig partnerschip; voor Mike Kesseler en Dideric Lock stond dat centraal in hun zoektocht naar een overnamekandidaat voor hun praktijk voor tandheelkunde en implantologie in Amsterdam. ‘Geen gedwongen formats en geen andere manier van werken, maar de zekerheid dat de kwaliteit en continuïteit geborgd zouden zijn. Voor onze patiënten én voor ons team.’

  Lees verder
 • 2022-Denteam Middelharnis-1152022-Denteam Middelharnis-11

  Kiezen voor wat je het liefste doet

  Je praktijk verkopen aan Denteam Group betekent niet dat je verplicht wordt gas terug te nemen en je je tijd alleen nog maar op de golfbaan doorbrengt. Dat is ook niets voor Joline Dogterom, al slaat ze graag een balletje. ‘Ik vind ondernemen veel te leuk en die ruimte krijg ik volop. Ik heb nu zelfs twee banen, tandarts en klinisch directeur bij Denteam Group.’

  Lees verder
 • Hans Peter Kremer

  Zet je patiënten altijd op één

  Hans Peter Kremer werkt als zelfstandig tandarts bij Mondzorg Dogterom in Middelharnis. Een praktijk die in januari 2022 werd overgenomen door Denteam Group. Hans Peter verkocht zijn eigen praktijk zelf een aantal jaren geleden aan een groep met meerdere mondzorgpraktijken. ‘Voor mijn patiënten was dat niet de beste keuze’.

  Lees verder