Werken bij Denteam Group

Werken moet leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Daar maken we bij Denteam Group graag werk van. We koesteren onze open en informele sfeer, en houden ook van aanpakken. Als je kiest voor een carrière bij Denteam Group, dan kies je niet alleen voor een mooie baan, maar ook voor volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Als mens én in je vakgebied. Iets voor jou? We maken graag kennis!

Vacatures Denteam Group

Werken bij Denteam Group is elke dag anders én altijd uitdagend. Wil jij het beste uit jezelf halen en groeien in je vakgebied en op persoonlijk vlak? Bekijk dan onze vacatures!

Ervaringen

  • Ervaring Barbara van Bilsen

    Ik word uitgedaagd en gestimuleerd

    Werken bij Denteam Group betekent voor mij werken in een organisatie waarin ondernemerschap en klanttevredenheid centraal staan: dit wordt uitgedragen en gestimuleerd. Dit voel en zie je terug bij de mensen die er werken, betere ambassadeurs bestaan er niet. Geen dag is hetzelfde en ook geen praktijk is hetzelfde, dat brengt een gezonde dynamiek met zich mee. Het beste uit de mens halen en onze collega’s servicen en ontzorgen op HR gebied is wat ik (bijna) elke dag met veel plezier en passie doe bij Denteam Group en daar krijg ik alle ruimte voor wat erg fijn is.

    Lees verder