026_banner

Het eerste Denteam Group event

Vrijdag 23 september vond het eerste Denteam Group event plaats op Bernardus Golf, Cromvoirt. Rond half 12 druppelden de eerste gasten binnen, waarna de dag startte met een heerlijke lunch van Noble Kitchen. Mensen waren geanimeerd met elkaar in gesprek, waardoor er al snel een positieve sfeer ontstond. De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten, was het de tijd om onze gastspreker Joseph Oubelkas te introduceren.

               “Een onverwachte bizarre gebeurtenis verandert het comfortabele leven van de succesvolle jonge ondernemer; Joseph Oubelkas. Bijna vijf jaar lang zat hij onterecht vast in een buitenlandse gevangenis.
Met passie, enthousiasme en zelfs humor vertelt hij zijn levensveranderende ervaring.”

Vanaf het moment dat Joseph startte met zijn verhaal werd het muisstil in de zaal een luisterde iedereen met volle aandacht en bewondering over hoe hij zijn leven in de gevangenis naar omstandigheden dragelijker kon maken. En hoe hij naast alle tegenslagen die hij had deze toch om te zetten in positivisme en kracht. Heel aangrijpend en bijzonder om zijn ervaringen te mogen aanhoren.

Na deze zeer inspirerende lezing was het tijd om de benen te strekken en konden onze gasten of 9-holes lopen of deelnemen aan een golfclinic. De deelnemers aan de clinic kregen de eerste beginselen van golf uitgelegd en gingen dit met plezier uitproberen! Onder de gasten die 9-holes liepen, was een leuke strijd gaande wie zich aan het einde van de dag tot winnaar mocht laten uitroepen.

De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking en een borrel waarbij de resultaten van het golfen uitvoerig werden besproken.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en wat ons betreft, wordt dit een jaarlijks terugkerend event!

Vorige Volgende
Sandra

Nieuwe CEO Denteam Group

Met genoegen kunnen we meedelen dat Sandra Schatorie door de Board of Directors is benoemd tot CEO van Denteam Group.

Lees verder
Tandartsenpraktijk Tandgaaf en Tandtechnisch lab Tandkunst uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group geworden.

We verwelkomen Tandgaaf en Tandkunst

Tandgaaf tandartsenpraktijk en Tandkunst Tandtechniek uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group.

Lees verder
Nieuwsitem nieuwe praktijk Martin Heij

Welkom praktijk Martin Heij Heerenveen

Per 1 april is Tandartsenpraktijk Martin Heij uit Heerenveen onderdeel geworden van Denteam.

Lees verder
Willemsplein 6

Unieke samenwerking tandartspraktijken

Op 22 februari jl. heeft Tandartsenpraktijk Willemsplein haar deuren geopend in het Hoge Erasmus Offices in Rotterdam.

Lees verder

Wat goed is blijft

Kies je voor Denteam Group, dan kies je voor kwaliteit, continuïteit én identiteit. Maar vooral ook voor het behoud van alles wat goed is in je praktijk. Jij krijgt meer tijd voor jezelf, terwijl er voor je team en patiënten niets verandert. Juist dat maakt samenwerken met Denteam Group zo aantrekkelijk.