Volg ons ook op Linkedin!

Waarom samenwerken met of werken bij Denteam Group? Met onze recent gelanceerde website kunnen we dat nog beter en overtuigender vertellen. Heb je vragen, interesse of wil je laten weten wat je van onze nieuwe website vindt? Neem gerust contact op, dat waarderen we zeer.

Blijf op de hoogte!

Denteam Group is altijd in beweging. Met overnames, de opening van nieuwe praktijken en interessante samenwerkingsverbanden met andere zorgverleners. Over die en andere ontwikkelingen houden we u graag regelmatig op de hoogte. Bezoek deze pagina geregeld voor het laatste nieuws of volg ons op LinkedIn.

Vorige Volgende
Willemsplein 6

Unieke samenwerking tandartspraktijken

Op 22 februari jl. heeft Tandartsenpraktijk Willemsplein haar deuren geopend in het Hoge Erasmus Offices in Rotterdam.

Lees verder
Tandartsenpraktijk Tandgaaf en Tandtechnisch lab Tandkunst uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group geworden.

We verwelkomen Tandgaaf en Tandkunst

Tandgaaf tandartsenpraktijk en Tandkunst Tandtechniek uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group.

Lees verder
Sandra

Nieuwe CEO Denteam Group

Met genoegen kunnen we meedelen dat Sandra Schatorie door de Board of Directors is benoemd tot CEO van Denteam Group.

Lees verder
dentalexpo_promobanner

Welkom bij Denteam Group op Dental Expo

Vakbeurs Dental Expo is 27,28 en 29 oktober 2022 in de RAI. We ontmoeten je graag op stand A130.

Lees verder

Wat goed is blijft

Kies je voor Denteam Group, dan kies je voor kwaliteit, continuïteit én identiteit. Maar vooral ook voor het behoud van alles wat goed is in je praktijk. Jij krijgt meer tijd voor jezelf, terwijl er voor je team en patiënten niets verandert. Juist dat maakt samenwerken met Denteam Group zo aantrekkelijk.