dentalexpo_promobannerdentalexpo_promobanner

Welkom bij Denteam Group op Dental Expo

Als zelfstandig mondzorgprofessional ga je graag je eigen weg. Je praktijk is je lust en je leven en je investeert continu in topkwaliteit mondzorg. Je koestert de vrijheid die je hebt om te kunnen kiezen voor wat het allerbeste is voor jou, je team en je patiënten. Daarom kies je voor Denteam Group. Omdat je dan kiest voor minder zorg over HR en financiën, het behoud van de identiteit van je praktijk, maar meer balans tussen werk en privé én een gezonde toekomst. Dat is de kracht van samen in de praktijk. 

Wij ontzorgen al ruim 30 tandartspraktijken, mondzorgklinieken en tandtechnische laboratoria door heel Nederland. Met een focus op vakmanschap en respect voor de lokale identiteit, cultuur en werkwijze van jouw praktijk. Wat goed is blijft. Dit doen we omdat we vinden dat mondzorg vertrouwd en persoonlijk moet zijn.

Denteam Group is ontstaan uit een krachtenbundeling van tandartsen en onderdeel van G Square Healthcare Private Equity dat sinds 2008 investeert in Europese gezondheidszorg. 

Leuk om kennis te maken! We ontmoeten je graag op stand A130.

Vorige Volgende
026

Het eerste Denteam Group event

Vrijdag 23 september vond het eerste Denteam Group event plaats op Bernardus Golf, Cromvoirt. Een verslag…

Lees verder
Schermafbeelding 2022-05-31 om 08.42.50

Welkom SYREC Tandartsen Amsterdam 

Met ingang van 6 mei is SYREC Tandartsen uit Amsterdam onderdeel geworden van Denteam. We heten het hele team van harte welkom!

Lees verder
Nieuwsitem nieuwe praktijk Martin Heij

Welkom praktijk Martin Heij Heerenveen

Per 1 april is Tandartsenpraktijk Martin Heij uit Heerenveen onderdeel geworden van Denteam.

Lees verder
Willemsplein 6

Unieke samenwerking tandartspraktijken

Op 22 februari jl. heeft Tandartsenpraktijk Willemsplein haar deuren geopend in het Hoge Erasmus Offices in Rotterdam.

Lees verder

Wat goed is blijft

Kies je voor Denteam Group, dan kies je voor kwaliteit, continuïteit én identiteit. Maar vooral ook voor het behoud van alles wat goed is in je praktijk. Jij krijgt meer tijd voor jezelf, terwijl er voor je team en patiënten niets verandert. Juist dat maakt samenwerken met Denteam Group zo aantrekkelijk.