dentalexpo_promobanner

Welkom bij Denteam Group op Dental Expo

Als zelfstandig mondzorgprofessional ga je graag je eigen weg. Je praktijk is je lust en je leven en je investeert continu in topkwaliteit mondzorg. Je koestert de vrijheid die je hebt om te kunnen kiezen voor wat het allerbeste is voor jou, je team en je patiënten. Daarom kies je voor Denteam Group. Omdat je dan kiest voor minder zorg over HR en financiën, het behoud van de identiteit van je praktijk, maar meer balans tussen werk en privé én een gezonde toekomst. Dat is de kracht van samen in de praktijk. 

Wij ontzorgen al ruim 30 tandartspraktijken, mondzorgklinieken en tandtechnische laboratoria door heel Nederland. Met een focus op vakmanschap en respect voor de lokale identiteit, cultuur en werkwijze van jouw praktijk. Wat goed is blijft. Dit doen we omdat we vinden dat mondzorg vertrouwd en persoonlijk moet zijn.

Denteam Group is ontstaan uit een krachtenbundeling van tandartsen en onderdeel van G Square Healthcare Private Equity dat sinds 2008 investeert in Europese gezondheidszorg. 

Leuk om kennis te maken! We ontmoeten je graag op stand A130.

Vorige Volgende
Nieuwe website Denteam Group

Welkom op de nieuwe site

Denteam Group is altijd in beweging. Bezoek onze website geregeld voor het laatste nieuws of volg ons op LinkedIn.

Lees verder
Sandra

Nieuwe CEO Denteam Group

Met genoegen kunnen we meedelen dat Sandra Schatorie door de Board of Directors is benoemd tot CEO van Denteam Group.

Lees verder
Tandartsenpraktijk Tandgaaf en Tandtechnisch lab Tandkunst uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group geworden.

We verwelkomen Tandgaaf en Tandkunst

Tandgaaf tandartsenpraktijk en Tandkunst Tandtechniek uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group.

Lees verder
026

Het eerste Denteam Group event

Vrijdag 23 september vond het eerste Denteam Group event plaats op Bernardus Golf, Cromvoirt. Een verslag…

Lees verder

Wat goed is blijft

Kies je voor Denteam Group, dan kies je voor kwaliteit, continuïteit én identiteit. Maar vooral ook voor het behoud van alles wat goed is in je praktijk. Jij krijgt meer tijd voor jezelf, terwijl er voor je team en patiënten niets verandert. Juist dat maakt samenwerken met Denteam Group zo aantrekkelijk.