Schermafbeelding 2022-05-31 om 08.42.50
Schermafbeelding 2022-05-31 om 08.42.50

SYREC Tandartsen onderdeel van Denteam.

Met ingang van 6 mei is SYREC Tandartsen uit Amsterdam onderdeel geworden van Denteam. De praktijk is gevestigd in het World Fashion Centre aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg bieden ze ook een aantal specialistische behandelingen zoals esthetisch en implantologie.

SYREC staat sinds 1991 voor high-tech: het gebruik van Cerec (als één van de eersten in Nederland), de medit 700-scanner, microscoop, Sirona-Teneo behandel-units, digitale röntgen, mondcamera’s, etc.

De praktijk is HKZ en iso-9001 gecertificeerd. Er is veel geïnvesteerd in scholing, nieuwe apparatuur, hygiëne en gebruik van lichaamsvriendelijke, hoogwaardige materialen.

We heten het hele team van harte welkom!

Vorige Volgende
Tandartsenpraktijk Tandgaaf en Tandtechnisch lab Tandkunst uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group geworden.

We verwelkomen Tandgaaf en Tandkunst

Tandgaaf tandartsenpraktijk en Tandkunst Tandtechniek uit Bergen op Zoom zijn per 1 augustus 2022 onderdeel van Denteam Group.

Lees verder
026

Het eerste Denteam Group event

Vrijdag 23 september vond het eerste Denteam Group event plaats op Bernardus Golf, Cromvoirt. Een verslag…

Lees verder
Nieuwe website Denteam Group

Welkom op de nieuwe site

Denteam Group is altijd in beweging. Bezoek onze website geregeld voor het laatste nieuws of volg ons op LinkedIn.

Lees verder
dentalexpo_promobanner

Welkom bij Denteam Group op Dental Expo

Vakbeurs Dental Expo is 27,28 en 29 oktober 2022 in de RAI. We ontmoeten je graag op stand A130.

Lees verder

Wat goed is blijft

Kies je voor Denteam Group, dan kies je voor kwaliteit, continuïteit én identiteit. Maar vooral ook voor het behoud van alles wat goed is in je praktijk. Jij krijgt meer tijd voor jezelf, terwijl er voor je team en patiënten niets verandert. Juist dat maakt samenwerken met Denteam Group zo aantrekkelijk.