• 1366 Denteam (1)

Unieke samenwerking tandartspraktijken in Rotterdam

Op 22 februari jl. heeft Tandartsenpraktijk Willemsplein haar deuren geopend in het Hoge Erasmus Offices in Rotterdam. De nieuwe praktijk bundelt de krachten van Tandarts van Rijn en Tandartsenpraktijk Willemskade. Alle medewerkers en patiënten verhuizen mee naar de nieuwe locatie waar eersteklas mondzorg wordt geboden in een uiterst moderne praktijk.

Tandheelkunde en implantologie

De nieuwe praktijk beschikt over 8 eigentijdse behandelkamers voor algehele tandheelkundige zorg en implantologie volgens de laatste technieken. Het team bestaat uit tandartsen, assistentes en een tandarts-implantoloog, die nu nog werkzaam zijn bij de twee afzonderlijke praktijken. Ook oud-eigenaren Hennie van Rijn en Cor Kuiper blijven werkzaam in de nieuwe praktijk.

Samenwerking Slaapcentrum

Op de nieuwe locatie gaat Tandartsenpraktijk Willemsplein een samenwerking aan met het Slaapcentrum van het Maasstad Ziekenhuis en Franciscus Gasthuis & Vlietland, dat in hetzelfde gebouw gevestigd is. Patiënten met slaapproblemen zoals snurken, slaapapneu en slapeloosheid kunnen hier terecht voor een behandeling. Vaak blijkt dat een tandheelkundige oplossing de problemen verhelpt.

Feestelijke opening

Tijdens een feestelijk moment op dinsdag 22 februari openden zowel Tandartsenpraktijk Willemsplein als de polikliniek van het Maasstad Ziekenhuis en Franciscus Gasthuis & Vlietland hun deuren officieel.

Volgende
026

Het eerste Denteam Group event

Vrijdag 23 september vond het eerste Denteam Group event plaats op Bernardus Golf, Cromvoirt. Een verslag…

Lees verder
Nieuwsitem nieuwe praktijk Martin Heij

Welkom praktijk Martin Heij Heerenveen

Per 1 april is Tandartsenpraktijk Martin Heij uit Heerenveen onderdeel geworden van Denteam.

Lees verder
dentalexpo_promobanner

Welkom bij Denteam Group op Dental Expo

Vakbeurs Dental Expo is 27,28 en 29 oktober 2022 in de RAI. We ontmoeten je graag op stand A130.

Lees verder
Schermafbeelding 2022-05-31 om 08.42.50

Welkom SYREC Tandartsen Amsterdam 

Met ingang van 6 mei is SYREC Tandartsen uit Amsterdam onderdeel geworden van Denteam. We heten het hele team van harte welkom!

Lees verder

Wat goed is blijft

Kies je voor Denteam Group, dan kies je voor kwaliteit, continuïteit én identiteit. Maar vooral ook voor het behoud van alles wat goed is in je praktijk. Jij krijgt meer tijd voor jezelf, terwijl er voor je team en patiënten niets verandert. Juist dat maakt samenwerken met Denteam Group zo aantrekkelijk.